Säkra betalningar och större kreditkort fungerar

24/7 LiveChat-support med experter

FRI frakt över hela världen på alla beställningar

Var tredje pryl får du GRATIS

WILL KRAFT OCH UTHÅLLIGHET MED D-BAL OCH TESTO-MAX

Will

Betyg:


Program:

  • Bulking
  • Skärande

Åldersgrupp: 18 – 30


Kön: Manlig


Vilka produkter du använt och hur länge?

D-Bal och Testo-Max  för en enda cykel.


Vilka förändringar har du märkt i din kropp?

Massiv förändring i kroppsmassa, jag fick tum i varje muskelgrupp, och lyckades till och med tappa tummar runt mitt midja. Ökningen i massan är märkbart större, med min axel och armar som har den största vinsten. Mitt kroppsfett har sjunkit avsevärt, jag börjar luta mig upp.


Hade du några förändringar i styrka?

Min totala styrka har skjutit upp, nu kan jag bekvämt utföra en full squat för 5 uppsättningar av 100 kg när jag inte ens kunde lyfta 50 kg när jag först började.


Vad är ditt träningsprogram?

Mitt träningsprogram består av 2 ben dagar, 1 drag, 1 tryck, 1 övre. 2 vilodagar.


Vad är dina synpunkter på CrazyBulk?

Efter att ha läst många bra recensioner om galna bulkprodukter bestämde jag mig för att ge dem ett steg. Jag beställde en cykel med D-Bal och Testo-Max, allt jag kan säga är “wow” efter de första dagarna av att ta kosttillskott, jag kunde känna mina energinivåer genom taket när du gick i gymmet, min kraft och muskeluthållighet nådde toppen , Jag kunde lyfta mer för många fler representanter.Återhämtningstiden var nästan obefintlig efter en bra session, jag kunde inte rekommendera dessa produkter tillräckligt högt, jag kommer säkert att använda dem igen och få min gympartner involverad med dem.

Produkter som används

Att göra exakt vad det står på tennet, Testo-Max pumpar upp din testosteronnivå till max. Lås upp din kropps verkliga potential och upptäck enorma muskelvinster och maximal prestanda.

Testo-Max (Sustanon)

Detaljhandeln: 59.99 49.99 Besparingar: 10.00 Lägg till i kundvagn

Det finns ingen sådan sak som en hardgainer med D-Bal. Vill du ha superstyrka och snabb enorm muskeltillväxt? Hämta det här.

D-Bal (Dianabol)

Detaljhandeln: 59.95 49.95 Besparingar: 10.00 Lägg till i kundvagn


4.2/5
based on Customer Feedback
Trustpilot
preloader